AKSARAY / SARIYAHŞİ - Şehit Vedat Büyüköztaş İlkokulu

03823112009
FATİH MAH. ŞEHİT AYHAN DEMİREL CAD. NO 14 SARIYAHŞİ / AKSARAY
Vizyon
Öğrencilerin çevresi ile iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak.
Misyon
Bilimsel teknolojinin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık bireyler yetiştiren örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
Uluslararası Caribou Matematik yarışmasında okulumuz 2021-2022 eğitim öğretim yılında birinci olmuştur.
8.30-14.35
Ulaşım
Karayolu ile Aksaray il merkezine 92 km, Kırşehir İl merkezine 40 Km, Şereflikoçhisar ilçe merkezine 30 km´dir.
Servis Bilgisi
Okulumuz, Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Kapsamında , taşıma merkezi okul olarak faaliyet göstermektedir. Öğretmenlerimiz, Sarıyahşi ilçe merkezinde ikamet etmekle birlikte şahsi araçları ile çevre il ve ilçelerden geliş-gidiş de yapmaktadır.
Fatih Mahallesi Şehit Ayhan Demirel Caddesi No:14 Sarıyahşi / Aksaray
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Aksaray iL Merkezine Uzaklığı 92´km, Kırşehir İl Merkezine uzaklığı 40 km´dir. Okulumuz Sarıyahşi İlçe Merkezinde Yer Almaktadır.